Prostatita versicolora,

Înțepături de albine pentru prostatită
Una dintre cele mai frecvente patologii printre bărbați este inflamația prostatei. Pentru a scăpa de aceasta, se folosesc adesea remedii folclorice, cum ar fi miere de caprifoi de prostatită. Acest medicament are efect antiinflamator și analgezic, ajută la tratarea sindromului de durere, crește imunitatea și potența.

Dumnezeu îți descoperă, te luminează. Plantele te ajută, te învață.

prostatita versicolora

Tu te vindeci. Coriolus versicolor Ciuperci Coriolus versicolor este o ciupercă cu deosebite acțiuni asupra organismului uman datorită compușilor extrași, în special polizaharidelor Krestin —PSK și a polizaharidelor- peptide PSP cu proprități imunomodulatoare excepționale. Merită menționată și o cantitate de vitamina D și de gluconoxiloman.

prostatita versicolora

Ciuperca Coriolus are efecte protectoare asupra sistemului pulmonar, hepatic, efecte antibacteriene și anivirale, antiinflamatorii. Însă, rolurile pentru care se evidențiază sunt cele imunomodulatoare și antitumorale.

Efectele asupra sistemului imunitar ce se remarcă sunt următoarele activează macrofagele, celulele T, stimulează proliferarea aproximativ aplicare de usuri pentru prostatită tuturor liniilor leucocitare, stimulează eliberarea interferonului, a interleukinelor, reduce eliberarea de prostaglandine și leukotriene cu rol inflamator. Prin potențarea activității sistemului imun, dar și prin proprietăți citostatice, antimetastatice, de inhibare a angionezei, extractul are activitate antineoplazică în diverse tipuri de cancere — cancerul colorectal, cancerul mamar, de prostată, pulmonar, esofagian, osos datorită PSK prostatita versicolora a PSP.

Extractul de Coriolus versicolor prostatita versicolora eficiență demonstrată singur, cât și prin acțiune sinergică cu radioterapia și cu mytomicina C. Are și activitate de reducere a carcinogenezei a diferiților factor cancerigeni precum substanțe din fumul de țigară, azbestul, fiind util în administrarea cu scop preventiv.

Cu toate că medicii nu au ajuns, cel puţin pentru moment, la un consens general cu privire la durata optimă a tratamentului, se recomandă, îndeobşte, cure de la 1 la 4 săptămâni. Acest tratament este repetat zilnic timp de săptămâni. Cremele cu imidazol se aplică pe suprafaţele pielii afectate de tinea versicolor de ori pe zi timp de săptămâni.

La nivel respirator, ameliorează tusea, dispneea, detoxifică plămânii fumătorilor, îmbunătățește clearence-ul muco-ciliar de la nivelul mucoasei respiratorii. Extrctul este deosebit de util în infecțiile prostatita versicolora, bronșiectazii, bronșite prostatita versicolora alte afecțiuni din spectrul problemelor ce afectează aparatul pulmonar.

La nivel hepatic, stimulează regenarea celulară, are efect antioxidant, antiinflamator, reglează cantitatea produsă de interferon endogen și de interleukine, îmbunătățește imunitatea celulară, fiind deosebit de eficient în hepatitele de etiologie virală cu virus hepatic B, C și chiar în formele avansate de boală hepatică, în ciroză.

prostatita versicolora

Scade nivelul transaminazelor hpatice, normalizează funcția hepatică, diminuează simptomele bolii. Totodată, combate infecțiile virale localizate la nivelul altor organe și infecțiile sistemice cu Human Immunodeficiency Virus, virusul Epstein Barr, Human Papilloma Virus, Herpes simplex prin aceleași mecanisme. Prostatita versicolora acțiunea hipolipemiantă, este indicat extractul în dislipedemii, ateroscleroză și la persoanele predispuse.

Are acțiune antidiabetică, crește secreția de insulină, crește absorbția de glucoză la nivel hepatic, stimuleză glicogenogeneza.

prostatita versicolora

Nu se administrează persoanelor însărcinate și celor care alăpteză.

Citițiși