Sfaturi de Îngrijire a Pielii / Toamnă-Iarnă 2015

A woman waits for a city bus during a snow storm in New York on February 2, 2015. More than 3,000 flights were cancelled on February 2, as a fresh winter storm dumped snow, sleet and freezing rain across the northeastern US. AFP PHOTO/JEWEL SAMAD (Photo credit should read JEWEL SAMAD/AFP/Getty Images)

Pielea este cel mai mare organ al sistemului uman și face legătura dintre mediul intern și cel extern, acționând ca o oglindă a stării de sănătate, în care se reflectă majoritatea afecțiunilor. Trecerea de la sezonul cald la sezonul rece aduce o serie de schimbări și pentru piele, care devine mai uscată și își pierde din tonus. Există însă remedii, secrete simple, pe care, dacă le cunoaștem și le folosim, putem influența aspectul pielii:

Hidratarea

Tap water fills a glass on February 26, 2014 in the French southern city of Marseille. AFP PHOTO/ANNE-CHRISTINE POUJOULAT (Photo credit should read ANNE-CHRISTINE POUJOULAT/AFP/Getty Images)

Consumul zilnic de apă este necesar pentru menținerea celulei tinere. Dacă pielea nu este destul de hidratata, atunci va avea un aspect deshidratat, îmbătrânit. Se recomandă, ca, după toaletaj să se folosească un ser anti-îmbătrânire și să se aplice pe piele o cremă hidratantă de bună calitate.

Dieta 

Pielea își schimbă aspectul și în funcție de alimentele pe care le consumăm. Pentru un aspect sănătos, introduceți în dietă produse care conțin nutrienți ce protejează pielea, cum ar fi: căpșuni, roșii, somon, ceai, morcovi, broccoli, avocado.

burnblognet-avocado

Alocând puțină atenție corpului, putem arăta foarte bine și iarna și putem menține frumusețea pielii, pe tot parcursul anotimpului rece. Hidratarea, odihna și alimentația bogată în antioxidanți previn deteriorarea prematură a dermului.

 

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *