Tratamentul cronicilor. Societate Romana de Pneumologie

Probleme de diagnostic si tratament in Sindromul Coronarian Cronic | Cardioportal

Play Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România solicită autorităţilor să revină asupra deciziei potrivit căreia pentru o perioadă de 30 de zile vor fi suspendate internările tratamentul cronicilor intervenţiile chirurgicale, precum şi alte tratamente şi investigaţii medicale care nu reprezintă urgenţe şi care pot fi reprogramate şi să găsească alte soluţii pentru bolnavii de COVID şi să nu pună în pericol viaţa pacienţilor cronici. Chiar dacă ei poate nu sunt tratamentul cronicilor urgenţă majoră, vor deveni cât de curând dacă nu au acces la îngrijiri medicale şi monitorizare.

prostatite acuta quanto dura

Pandemia nu va pleca aşa uşor, iar pacienţii cronici vor plăti, unii chiar cu viaţa. În plus şi statul va plăti de ori mai mult pentru a le trata ulterior complicaţiile.

dimensiuni prostata barbati

La aproape doi ani de la începerea pandemiei, noi tratamentul cronicilor aceeaşi soluţie ca la început să închidem spitalele, în condiţiile în care acum este demonstrat ce decizie nocivă a fost", a declarat Radu Gănescu, preşedintele COPAC, citat în comunicat.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în tratamentul cronicilor Condiții de utilizare.

free psa psa

Citițiși