Uractiv prostata. Aici Uractiv Med 28cps Fara Antibiotic Fiterman la pret mic online:

URACTIV Man 30cps. - FITERMAN PHARMA

Descriere Uractiv Man, 30 capsule - Catena Uractiv Man este o formula speciala pentru mentinerea sanatatii prostatei, a aparatului reproducator masculin si pentru imbunatatirea vietii sexuale.

uractiv prostata

Formula sa speciala se datoreaza prezentei unei doze mari de betasitosteroli, extract uscat din scoarta de pin maritim, ce reprezinta o sursa bogata de steroli de origine vegetala. Acestia intervin in sinteza hormonilor sexuali masculini si au ro benefic uractiv prostata sanatatea barbatilor. Totodata, Uractiv Man contine si seleniu, oligoelement esential pentru functia de reproducere, sanatatea glandei tiroide, sinteza ADN-ului, protectia impotriva stresului oxidativ sau a infectiilor.

uractiv prostata

Beneficii Uractiv Man: Contine doi antioxidanti puternici cu actiune antiinflamatoare tintita la nivelul prostatei. Extractul din scoarta de pin maritim reprezinta o uractiv prostata bogata de steroli de origine vegetala, in special beta-sitosteroli, ce intervin in sinteza hormonilor sexuali masculini si au rol benefic pentru sanatatea barbatilor.

uractiv prostata

Seleniul are rol uractiv prostata in reproducere, in functionarea glandei tiroide, in sinteza ADN, in protectia contra stresului oxidativ si buna functionare a sistemului imunitar. Licopenul, un carotenoid liposolubil extras din rosii, prezinta actiune antioxidanta puternica si este important pentru pastrarea starii optime de sanatate mai ales la nivelul tesuturilor predispuse la inflamatie.

Mod de administrare Uractiv Man: Se recomanda administrarea unei capsule pe zi, pe o perioada de minim 3 luni.

uractiv prostata

Citițiși