Uretrite gonococica

uretrite gonococica

Adauga un comentariu

Tratament Uretrita este inflamația uretrei, tubul care transportă urina din vezica urinară din corp. De obicei este cauzată de o infecție. Termenul de uretrită non-gonococică NGU este utilizat atunci când afecțiunea nu este cauzată de gonoreea infecției cu transmitere sexuală.

Uretrita este cea mai frecventă afecțiune diagnosticată și tratată în rândul bărbaților în clinicile GUM sau în clinicile de sănătate sexuală din Uretrite gonococica Britanie.

Uretritele Din Articole Generalitati Uretrita reprezinta o infectie a uretrei, canalul care face legatura intre vezica urinara si exterior si foloseste la eliminarea urinii. Cel mai frecvent, infectia este cauzata de bacterii, contactate, de obicei, prin boli cu transmitere sexuala.

Uretrite gonococica uretritei non-gonococice Printre simptomele NGU la bărbați se numără: o descărcare albă sau tulbure din vârful penisului o senzație de arsură uretrite gonococica dureroasă când faci pipi vârful penisului simțindu-vă iritat și dureros La femei, NGU cauzează uretrite gonococica simptome. Citiți despre simptomele NGU. Când să solicitați sfaturi medicale Accesați clinica locală de medicină genitourinară GUM sau clinica de sănătate sexuală dacă întâmpinați simptome de NGU sau s-ar putea să fi fost expus la o infecție cu transmitere sexuală ITS.

Ar trebui să solicitați uretrite gonococica continuare tratament dacă simptomele NGU dispar pe cont propriu, deoarece există riscul de a transmite infecția către altcineva.

uretrite gonococica terapie celulară prostatita

Găsiți servicii de sănătate sexuală. Diagnosticarea uretritei non-gonococice Două teste pot fi utilizate pentru a diagnostica NGU și ambele pot fi efectuate pentru a asigura diagnosticul corect.

uretrite gonococica prostatita cronica grad 4

Testele sunt: un test de tampon — un eșantion de lichid este preluat din uretra dvs. Puteți discuta acest lucru cu cadrele medicale de la clinică dacă doriți. Unele clinici vă vor putea oferi rezultatele în aceeași zi.

Alții ar putea avea nevoie să trimită eșantioanele la un laborator pentru testare, caz în care rezultatele testelor pot să nu fie disponibile timp de o săptămână sau două. Profesioniștii din cadrul clinicii vă vor spune când veți obține rezultatele testului dvs.

uretrite gonococica gokshura pentru prostatita

Citițiși