10 Sfaturi pentru frumuseţe

Pielea ta indică mereu cât de bine te simți în interior. Acesta este motivul pentru care este foarte important să ai grijă de pielea ta și să o răsfeţi din când în când. Dar, datorită stilului nostru de viață ridicol de ocupat, îngrijirea obișnuită a pielii tinde adesea să rămână pe ultimul loc. Trebuie să încercăm să respectăm măcar câteva sfaturi pentru frumuseţe.

Stresul constant, murdăria, poluarea, expunera la soare și dragostea noastră nemuritoare pentru mâncarea nedorită ne împiedică adesea să obţinem pielea grozavă pe care ne-o dorim. Dar nu îţi face griji! Femeia ambițioasă are câteva sfaturi care îți vor aduce zâmbetul pe buze și o strălucire uimitoare.

Îngheață eyelinerul

Creionul de ochi se sfărâmă mereu când îl aplici? Lasă-l la congelator timp de 15 minute înainte de a te machia. Ar trebui să alunece de-a lungul liniei genelor fără probleme după aceea.

Epilare cu balsam

Foloseşte conditioner în loc de cremă sau săpun atunci când te epilezi. Balsamul va înmuia părul, facilitând trecerea lamei de ras și va lăsa pielea mătăsoasă.

Clăteşte părul cu bere sau oțet

Clătirea părului cu bere ajută la restabilirea hidratării pentru părul uscat, iar oțetul va crește strălucirea. Înmoaie-ți părul în oricare dintre aceste lichide timp de câteva minute, apoi clătește cu apă rece. Nu folosi şi bere şi oţet în aceeaşi zi.

Cuburi de gheață pentru acnee și riduri

Masează-ţi faţa cu un cub de gheață până când acesta se topește. Fă acest lucru în fiecare seară înainte de culcare și menține sub control celulele adipoase, acneea și ridurile.

Aplică protecție solară zilnic

Poartă protecție solară în fiecare zi, nu contează dacă plouă sau este soare. 80% din razele ultraviolete ale soarelui trec prin nori.

Renunţă la bureți de machiaj

Bureții de machiaj te ajută să aplici make-up, dar nu fără efecte secundare. De obicei, absorb mai mult fond de ten lichid decât ceea ce ajunge pe fața ta. Rezultatul? Îți pierzi fundația și cumperi constant bureți noi. Solutia? Ia o perie de fond de ten. Pierzi mai puțin fond de ten și permite o aplicare mai uniformă și mai precisă decât buretele.

Pastă de dinți pentru coșuri

Aplicarea unui strop de pastă de dinți pe un cos înainte de culcare și spălarea cu apă caldă când te trezești dimineața face minuni. Pastele de dinți extrag impuritățile din porii înfundați și usucă pielea micșorând coşul. Alege paste de dinți organice sau cremoase, nu pastele de dinți gel care nu funcționează la fel de bine.

Exfoliază zilnic

Exfolierea este un mod important și ușor de a îndepărta celulele moarte ale pielii care acoperă strălucirea naturală a pielii. Foloseşte un exfoliant ușor pentru a-ţi împrospăta zilnic fața.

Foloseşte șampon uscat

Îmi place la nebunie șamponul uscat. Absoarbe excesul de ulei de pe firele de păr și de pe scalp și păstrează podoaba capilară curată și proaspătă. Dacă nu ai șampon uscat, încearcă să te speli doar pe partea superioară a capului sau doar acolo unde s-a îngrăşat părul.

Foloseşte ulei chiar şi pe pielea grasă

Probabil că sună nebunesc, dar utilizarea unui produs pe bază de ulei pentru a îndepărta machiajul sau excesul de murdărie de pe piele poate îmbunătăți starea epidermei. De ce? Curățarea excesivă stimulează glandele sebum, ceea ce face ca pielea să producă ulei în exces. Utilizarea produselor pe bază de ulei va avea efectul opus.

Sper să îţi fie de folos aceste 10 sfaturi pentru frumuseţe.

Lasă un comentariu