Culorile în trend în 2021

Tendințele de culoare din 2021 vin ca un rezultat din anul precedent tumultuos și oferă oamenilor un sentiment de speranță, optimism și reîmprospătare pe care mulți îl caută. Predicțiile privind culorile în trend în 2021 aleg culori luminoase și liniștitoare care se inspiră din elementele naturale.

Illuminating (o nuanță de galben strălucitor) și Ultimate Grey sunt culorile anului 2021, ambele reprezentând unitatea, stabilitatea și speranța.

Eşarfe

Inspirându-se din anii ’50 și ’60, această tendință elegantă a modei revine într-un mod interesant. Eșarfele îți protejează părul și adaugă o notă finală ținutei tale fără să o exagereze. Alege un design mătăsos cu motive florale sau modele complicate sau păstrează o ţinută simplă cu nişte culori îndrăznețe și litere mari.

Poți înfășura țesătura sub bărbie într-un nod slab sau poți să o laşi să atârne de partea din spate a capului. De asemenea, se poate înfășura în jurul gâtului sau poate să fie lăsată să atârne pe geantă.

Nuanţe pastelate sorbet

O altă tendință care a continuat să domine anul acesta au fost tonurile pastelate. Aceste culori inspirate de sorbet sunt opțiunea perfectă pentru vară și se potrivesc unei largi varietăți de tonuri ale pielii.

Alege un costum subţire în verde mentă rece sau un sacou supradimensionat de culoarea lavandei, sau încearcă-le pe amândouă simultan. Costumele și separările în nuanțele moi ridică estetica generală și vor rămâne unul dintre cele mai elegante stiluri pentru anotimpurile viitoare.

Genţi galbene

În acest sezon, gențile galbene au preluat podiumurile. Această tendință este ușor de reprodus și este atemporală. Alege o astfel de geantă pentru a-ţi condimenta ținuta sau găseşte un rucsăcel de culoarea muștarului pentru nevoile tale zilnice.

Există atât de multe nuanțe încât sigur vei găsi ceva care să se potrivească gustului tău și să arate incredibil atunci când sunt asociate cu alte nuanțe vibrante sau cu un ansamblu monocromatic. Optează pentru o geantă de mână de culoarea chihlimbarului, cu o îmbrăcăminte complet albă pentru o plimbare pe timpul nopţii.

Alte culori în trend

Fiind una dintre cele mai mari tendințe de culoare presărate într-o gamă largă de colecții, rozul rămâne un trend puternic pe tot parcursul sezonului. Culoarea îndrăzneață vine într-o varietate de nuanțe, dar atât neon cât și în nuanţe mai pastelate.

Roșul-violet a apărut deja în mai multe colecții de modă. Deși există diferite nuanțe de magenta pe spectru, unele înclinâd mai mult spre violet, iar altele mai mult spre roz sau roșu, această culore îţi va ridica instantaneu garderoba.

Portocaliul vibrant există deja de câteva sezoane și a apărut din nou într-un mod remarcabil pentru această primăvară. Indiferent dacă este purtat sub formă de îmbrăcăminte îndrăzneață sau într-un tricotaj plăcut, această nuanță va fi o alegere ideală pentru mulți.

Concluzie

După toate turbulențele din 2020, așteptăm cu nerăbdare un nou început și modalități de a adăuga culoare vieții noastre în noul an. Companiile și profesioniștii în culori înțeleg asta. În fiecare an, noile nuanțe surprind perfect momentul actual în design. Specialiștii adună idei din cultura pop, modă, arhitectură și tendințe tehnologice.

Acestea au fost culorile în trend în 2021. Acum a venit timpul să alegi care culori îţi vor îmbogăţi garderoba în acest an.

Lasă un comentariu