Produse naturale pentru îngrijirea pielii

Cei mai mulți dintre noi considerăm că ce este natural este mai bun. Din păcate, la fel cum există ingrediente sintetice bune și rele, există și substanţe naturale bune și rele. Pentru a te ajuta cu selecția, am pregătit acest articol despre produse naturale pentru îngrijirea pielii care s-au dovedit a fi cele mai eficiente. Aceste minuni naturale pot ajuta la calmarea iritațiilor, pot trata pigmentarea inegală și chiar pot preveni deteriorarea provocată de soare.

Beta Caroten

Fructele și legumele roșii, portocalii și galbene, cum ar fi morcovii, cartofii dulci și dovleceii, sunt pline de beta caroten, un nutrient cu multe beneficii pentru pielea ta. Corpul tău transformă beta carotenul în vitamina A, un nutrient esențial pentru vindecarea rănilor, protejarea împotriva deteriorării solare și încurajarea schimbării celulare.

Îl poți găsi în formă de capsule la Vegis și ulei de morcov la VitaMix.

Ceai Verde

Această băutură sănătoasă conține niveluri ridicate de substanțe antioxidante, inclusiv catehine și flavonoide pentru a ajuta la prevenirea și inversarea problemelor cauzate de UV asupra pielii. Aceste substanțe fac din ceaiul verde un excelent ingredient natural antiinflamator și calmant pentru îngrijirea pielii.

Caută ceai verde ecologic la Republica Bio sau mască de ceai verde la Viaţa Verde Viu.

Lemn Dulce

Proprietățile antiinflamatorii ale extractului de lemn dulce fac din acesta unul dintre cele mai bune ingrediente naturale pentru a trata roșeața și iritaţiile. S-a demonstrat că planta reduce pigmentarea inegală prin blocarea producției de melanină. Caută cremă anticearcăn care conține extract de lemn dulce, deoarece acesta ajută la luminarea cercurile care se formează sub ochi.

Poți găsi tinctură de lemn dulce la Plantum sau ceai de lemn dulce la Plantevo.

Ovăz

Fulgii de ovăz coloidal sunt unul dintre puținele ingrediente naturale aprobate pentru tratarea iritațiilor pielii, cum ar fi eczeme, piele uscată, iedera otrăvitoare, stejar otrăvitor și mușcături de insecte. Lipidele și proteinele din ovăz ajută la refacerea și menținerea barierei pielii, iar ovăzul conține substanțe antiinflamatoare și antioxidante.

Caută fulgi de ovăz la Enigma Plant sau făină integrală de ovăz la Natur Mix.

Soia

Caută acest ingredient dacă doreşti ca pielea ta să pară mai strălucitoare și mai uniformă. Soia s-a dovedit a ușura decolorarea din cauza melasmei și a daunelor provocate de soare prin inhibarea supraproducției pielii de pigment de melanină. Produsele pe bază de soia sunt o opțiune deosebit de bună pentru cei care caută o alternativă la ingrediente care necesită rețetă.

Recomand soia boabe de la Vegis sau soia crocantă de la Vita Mix.

Concluzie

Îngrijirea pielii și produsele cosmetice fac parte din rutina zilnică a majorității femeilor. Poți alege produsele pe baza caracteristicilor lor comercializabile, cum ar fi anti-îmbătrânire, rafinarea porilor, albire, strălucire, înmuiere, reparare, etc. Te-ai gândit vreodată mult la ingredientele chimice din aceste produse?

Majoritatea produselor naturale pentru îngrijirea pielii conțin ingrediente antioxidante hrănitoare pe care pielea ta le iubește, mai degrabă decât substanțe chimice care pot provoca radicali liberi care pot îmbătrâni pielea. Pe termen lung, vei profita de beneficiile utilizării îngrijirii naturale a pielii. Alege produse naturale pentru îngrijirea pielii.

Lasă un comentariu