Oportunitatea Betterware

Bine ai venit! Numele meu este Rodica și sunt manager independent Betterware. Doresc să îți prezint oportunitatea Betterware și să te ajut să câștigi bani în plus pentru bugetul familiei tale. Sau poate dorești să fii propriul tău angajat și sa stai aproape de familia ta. Colaborând cu Betterware nu ai nici un risc financiar, nu trebuie să ai bani pentru a începe, nu trebuie sa ai un depozit pentru produse, nu ai nici o taxă de plătit.

În Clubul Betterware ieși în câștig deja de la prima comandă. Poți, pur și simplu, să achiziționezi produse pentru tine, cu o reducere de 23%, să aduci bani în plus la bugetul familiei tale sau poți să-ți dezvolți afacerea și să câștigi mai mult. În plus, înscrierea în Club este complet gratuită!

Oportunitatea Betterware

Acum, fiind reprezentant Betterware, economisești deja de la prima ta comandă. Acestea vor fi mai ieftine cu 23%. Chiar și produselelor cu preț deja redus în catalog li se aplică reducerea ta de club!

Nu contează dacă depui comandă lunar sau de ce sumă. Pur și simplu mereu primești toate produsele cu 23% mai ieftin decât în catalog. Poți să îți creezi o echipă, să îți inviți în club prietenii, prietenii prietenilor și chiar și necunoscuți.

Cum poți să faci asta?

 • prezinți beneficiile pe care oricine le poate avea în Betterware (exact cum fac eu acum).
 • încurajezi să-și dezvolte o activitate similară cu a ta.
 • dezvolți echipa și câștigi ca lider între 3% și 15% lunar din vânzările întregii echipe.

Colaborarea cu Betterware începe cu cadouri! Participă la Programul Pornire Ușoară și pentru primele 3 luni vei primi premii fantastice! Pentru a te alătura programului, plasează comenzi în valoare totală de cel puţin 100 de puncte în luna înregistrării sau în luna următoare de la înregistrarea în Clubul Betterware.

Betterware are o gamă largă de produse, iar acest lucru înseamnă că vei găsi întotdeauna oameni care doresc să profite de ofertă. Din acest motiv, Betterware diferă de alte companii din această branşă.

Categorii de Produse

 1. Accesorii de uz casnic care facilitează munca de zi cu zi în bucătărie şi în casă.
 2. Produse de curăţenie care ajută la curăţarea rapidă şi eficientă a casei.
 3. Wellness. Produse care permit îngrijirea sănătăţii, frumuseţii şi îmbunătăţesc starea de spirit în fiecare zi.

Poţi oferi produse din toate categoriile sau te poţi concentra asupra categoriei care te atrage cel mai mult. Decizia îţi aparţine. Cu toate acestea, la început ar trebui să fii primul tău client. Astfel, înainte de a începe să recomanzi produsele, le vei cunoaşte singură.

Avantajele Clienţilor Tăi

 • Produse inovatoare de uz casnic care fac mai uşoară viaţa de zi cu zi, precum şi produse pentru sănătate şi frumuseţe.
 • Numeroase promoţii.
 • Economie de timp: fără grabă, fără cozi, fără stres. Clientul îşi alege din catalog produsele pe care le primeşte direct acasă.
 • Consiliere şi asistenţă în alegerea celor mai interesante oferte.
 • Garanţia calităţii: posibilitatea returnării produselor în 14 zile de la primire.

Dacă eşti interesată de venituri pasive, libertate financiară sau pur şi simplu de un câştig la un nivel mult mai mare decât salariul mediu pe ţară, trebuie să construieşti cu înţelepciune propria ta afacere: echipa ta de membri ai Clubului şi Reprezentanţi Betterware. Prin urmare, prima şi cea mai importantă sarcină este de a invita noi membri în echipă. Arată catalogul, prezintă produsele, împărtăşeşte opinia ta cu privire la acestea şi invită-i să profite de reduceri speciale ca membri ai Clubului Betterware.

Tabel reducere suplimentara

Explică-le tuturor că, în calitate de membru înregistrat al Clubului, pot cumpăra toate produsele cu un discount semnificativ, iar înregistrarea nu costă nimic. Astfel, nimeni nu riscă nimic, deoarece înregistrarea nu reprezintă un angajament.

Profită acum de oportunitatea Betterware!

Lasă un comentariu