Oportunitatea Ladys

Oportunitatea Ladys îți aduce peste 1800 de produse cosmetice de calitate, pentru tine și familia ta, la prețuri avantajoase.

În fiecare an, Ladys aduce pe piață mii de lucruri noi, cosmetice, parfumuri, accesorii, bijuterii, suplimente alimentare şi multe alte surprize. Toate produsele sunt de calitate şi la prețuri imbatabile, aduse din diverse țări din Uniunea Europeană. Alătură-te Ladys! Nu te costă nimic și ai numai de câștigat!

Cu Lady’s ai cele mai mari reduceri! Mai jos găsești lista de discounturi în funcție de valoarea comenzii:

  • • 5% discount pentru comenzi peste 65 de lei
  • • 10% discount pentru comenzi peste 100 de lei
  • • 25% discount pentru comenzi peste 133 de lei
  • • 30% discount pentru comenzi peste 250 de lei
  • • 35% discount pentru comenzi peste 400 de lei

Ladys îți răsplătește fidelitatea cu multe cadouri minunate. Acestea sunt oferite pentru comenzi ce depășesc o anumită sumă în fiecare săptămână.

Cadouri de bun venit

Dacă ești proaspăt înscrisă, la prima comandă de 140 lei (preț cu discount) primești cadou parfumul Free Lady La Cassa. Acesta are 50 ml și are o concentrație superioară, fiind un parfum senzual, înviorător, cald.

În funcţie de valoarea primelor tale comenzi, primeşti şi un set de 10 testere de parfum fiole de 2 ml. Acest set de testere se primeşte în colet la prima comandă ce depăşeşte 100 de lei, valoare după aplicarea reducerii.

Seturile conțin câte 10 fiole de parfum de 2 ml, atât de damă cât și pentru bărbaţi.

Programul de afiliere

Vrei să ai un câştig lunar în plus care să te ajute să petreci mai mult timp alături de cei dragi?

Prin programul de afiliere Ladys, vei avea comision pentru toate comenzile celor pe care i-ai adus în comunitatea Ladys. Pe scurt, vei avea câștig de fiecare dată când aceștia cumpără orice de la Ladys!

Dacă aduci un reprezentant nou, primești puncte care reprezintă echivalentul a 10% din cumpărăturile noului client. Dacă acest reprezentant, aduce la rândul său unul nou, vei avea puncte pentru încă 5% din comenzile făcute de acest membru nou. La fel se aplică metoda până la nivelul 4.

Este suficient să ai numai 5 membri activi pe primul nivel pentru a primi lunar 81 de lei. Recomandă-le şi lor să aducă alţi 5 membri şi ai mai primit încă 203 de lei lunar. Acelaşi principiu se aplică până la nivelul 4. Calculul este făcut pe valoarea medie a comenzilor unui client Ladys care este de 162 lei.

Înscrie-te și vezi cât este de ușor! Profită de oportunitatea Ladys!

Lasă un comentariu