Ce bijuterii trebuie să aibă o femeie?

Bijuteriile sunt elemente de bază când vine vorba despre aspectul unei femei. Pietrele prețioase au apărut pe bijuterii subțiri pentru a crea piese pur și simplu uimitoare. Ce bijuterii trebuie să aibă o femeie?

Bijuteriile pot ajuta la amplificarea formalității unei ținute, pot aduce interes și puncte focale la o ținută simplă sau neutră sau, pur și simplu, adaugă un strop de culoare și strălucire oricărei ținute care altfel ar putea fi plictisitoare. Bijuteriile sunt un accesoriu clasic atemporal de care orice iubitor de frumusețe are nevoie în colecția sa. Am reunit răspunsurile la mai multe întrebări frecvente pentru a vă oferi inspirație.

Alege o piesă centrală

Dacă ai o colecție de bijuterii mari și îndrăznețe, nu le asocia niciodată. Nu ar trebui să încerci să porți un colier tribal îndrăzneț cu cercei lungi sau cu un lanţ gros. De fapt, atunci când porți cercei lungi sau un colier gros, este adesea cel mai bine să sari cu totul peste alte bijuterii pentru a evita un aspect copleșitor și obraznic.

Suntem cu toții de acord că simplitatea este elegantă, iar un colier delicat ar putea fi mai bun decât două sau trei coliere stratificate, cu excepția cazului în care participi la un eveniment monden. În cele din urmă, reține că numărul și tipurile de bijuterii depind foarte mult de ocazie.

Cele mai populare pietre

Ametistul este o piatră prețioasă neobișnuită, cu o culoare violet intens. Se spune că este o piatră calmantă, reprezentând dragostea, fericirea și bogăția din viața cuiva. Ametistul a fost cândva considerat mai prețios decât diamantul, până când s-a găsit un depozit mare în Brazilia și Uruguay.

Smaraldul a fost mult timp o piatră prețioasă foarte populară la familiile regale. Egiptenii au crezut cândva că smaraldele reprezintă renașterea și fertilitatea, așa că au devenit rapid populare. Smaraldele sunt folosite de mult timp în bijuterii, inclusiv inele de nuntă și de logodnă și arată fantastic atunci când sunt plasate alături de diamante și alte pietre prețioase.

Piatra lunii a câştigat inimile pasionaţilor de bijuterii de secole. Aspectul aparent blând al pietrei devine impresionant în prezența luminii și a mișcării. Bijuteriile din piatra lunii iau de obicei forma cerceilor și colierelor, deoarece primesc lovituri dure mai rar decât inelele. De când piatra lunii a devenit din ce în ce mai cunoscută, unii designeri creează inele de logodnă din aceasta.

Concluzie

Bijuteriile clasice ar trebui considerate ca baza oricărui ansamblu eficient. În ultimii ani, piața și-a îmbunătățit oferta, cu mărci de bijuterii la modă mai accesibile acum pentru a ne potoli setea de strălucire. Cu toate acestea, nu se poate nega faptul că unele tendințe au o durată de valabilitate relativ scurtă, deși tind să se întoarcă. Motiv pentru care investițiile în bijuteriile clasice au sens întotdeauna.

Ce bijuterii trebuie să aibă o femeie? Orice este permis atât timp cât se merge pe o singură piesă centrală sau un set complet fin şi elegant. De asemenea, nu uita niciodată de semnificaţia şi importanţa tipului de piatră care este inserată în bijuteriile tale.

Lasă un comentariu