Cum să obţii reduceri masive online?

Cumpărăturile online nu numai că ușurează viaţa oamenilor, dar sunt și mai ieftine. Poți să economiseşti foarte mulți bani dacă ştii cum să obţii reduceri masive online la fiecare comandă.

Chiar dacă online-ul este mai ieftin în sine, poți obține reduceri suplimentare și să economiseşti mai mulți bani. Vom explora câteva dintre cele mai eficiente modalități de a obține reduceri online pentru economii semnificative.

Identifică site-urile

Primul și probabil unul dintre cele mai importante lucruri de făcut este să identifici cele mai bune site-uri de cumpărături. Există multe site-uri de cumpărături, dar nu toate oferă cele mai bune reduceri.

Acest lucru solicită cumpărătorilor să cunoască exact site-urile care oferă reduceri bune şi în ce perioadă. Practic, trebuie zilnic sau săptămânal să verifici manual mii de site-uri. Cum te-ai simţi dacă ai obţine aceste informaţii cu un singur click? Este foarte simplu: când vrei să cumperi ceva, intră pe Lista de Reduceri şi găseşti ofertele şi reducerile de la sute de magazine într-un singur loc. Accesul este gratuit!

De asemenea, ReducTot caută cele mai bune reduceri disponibile pe baza specificaţiilor tale. Doar intri aici şi completezi formularul cât mai detaliat posibil şi vei primi gratuit oferta personalizată direct pe adresa de mail.

Depăşeşte capcana preţurilor dinamice

Preţurile dinamice apar atunci când comercianții cresc prețurile articolelor online în funcție de codul poștal, istoricul căutărilor sau dacă faci cumpărături de pe telefon sau laptop. Aceasta este într-adevăr o strategie foarte urâtă.

Dacă doreşti să nu cazi în această capcană, trebuie să parcurgi aceşti paşi înainte de a efectua o achiziție online:

  • șterge istoricul de navigare și cookie-urile;
  • deconectează-te de pe platformele de socializare;
  • schimbă browser-ul pe navigare privată (mod incognito).

Cumpără în ziua potrivită

Cumpărăturile online sunt o artă care necesită acordarea unei atenţii sporite pentru a obţine cea mai bună ofertă pentru produsul dorit. Există anumite zile în care majoritatea site-urilor de cumpărături online oferă cele mai bune oferte pentru clienții lor.

De exemplu, duminica nu este una dintre cele mai bune zile de cumpărături. Deși mulți oameni preferă să facă cumpărături duminica, este de fapt una dintre cele mai proaste zile de cumpărături. Poți obține oferte excelente în aproape orice zi a săptămânii dacă urmăreşti constant reducerile. Sunt oferte şi în weekend, dar acestea încep de vineri, deoarece comercianţii online nu lucrează în weekend în general.

Zilele speciale de cumpărături online precum Black Friday, Cyber ​​Monday, Green Monday și chiar Amazon Prime Day sunt în general supraestimate. Foarte des preţurile cresc înainte, iar în zilele respective ajung înapoi la preţul iniţial şi astfel nu ai parte de fapt de nici o reducere.

Concluzie

Cumpărăturile online din confortul propriei case sunt cele mai bune! Din fericire, au trecut vremurile în care trebuie să aștepți la coadă și să te lupți pentru cea mai recentă jucărie sau gadget. Acum, cu doar câteva click-uri, poți să găseşti cele mai bune oferte online.

Nu uita să pui în practică aceste sfaturi super simple înainte de următoarea ta comandă online. Vei vedea că dacă ştii cum să obţii reduceri masive online, vei ajuta foarte mult bugetul întregii familii.

Lasă un comentariu